loading spinner
Livrarea produselor:
 
Produsul/produsele se pot ridica/livra numai in urma unei comenzi ONLINE.
Stocul fizic si termenul de livrare este comunicat prin mail sau telefonic de catre echipa de vanzari in scurt timp de la comanda ONLINE.
 
SIDRO COM SRL nu este responsabila si nici nu poate fi facuta responsabila pentru orice intarziere, deterioarare a coletelor  sau neindeplinire a obligatiilor de transport, avizare, livrare datorate postei romane sau a curierilor. 
Riscul si costul transportului este in obligatia clientului.
Eventualele deteriorari/intarzieri se reclama transportatorului (posta romana/curier).
Livrarea produselor pe teritoriul ROMANIEI se face numai prin curierii agreati de catre SIDRO COM SRL.
In cazul in care se doreste de catre client livrarea printr-un curier cu care nu avem relatii contractuale, SIDRO COM SRL va solicita plata 100% in avans a produselor comandate.
 
 
Comenzile se livreaza prin Curier Rapid (Fan Courier sau Urgent Curier; vezi lista locatiilor Agentiilor Fan Courier sau Urgent Curier).
In cazul localitatilor cu km suplimentari fata de Agentia Fan Courier / Urgent Curier se precep costuri suplimentare per km.
Detalii costuri suplimentare pe www.fancourier.ro sau www.urgent-curier.ro.
Catre alte localitati livrarea se face prin metoda aleasa de comun acord in urma discutiei telefonice de confirmare a comenzii cu un reprezentant al firmei noastre.
Termenul de livrare va fi comunicat telefonic la confirmarea comenzii, si va fi cuprins in intervalul maxim de 48h.
Program livrari: L-V 9:00-14:00.
Comenzile plasate si confirmate dupa ora 13:00 se livreaza catre curier in urmatoarea zi lucratoare.
Sidro Com SRL nu isi asuma raspunderea pentru intarzierile produse de Curier si/sau pentru deteriorarile coletului survenite in timpul transportului.
Indiferent de modul de livrare, un agent al Sidro Com SRL va v-a contacta pentru confirmarea comenzii inainte de a expedia coletul.
Sidro Com SRL va impacheta produsele in cutii/colete pentru a evita deteriorarea produselor din interior.
 
Oferta prezentata este actualizata periodic, dar pot exista situatii in care produsele nu sunt disponibile pe stoc sau pretul nu a fost reactualizat. Comanda va fi confirmata dupa verificarea stocului si a pretului.
 
Politica de retur
 
Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere, conform O.U.G. 34/2014.
 
Produsele returnate NU trebuie sa prezinte:
- modificari fizice, lovituri, zgarieturi;
- ambalajul original rupt sau desfacut;
- etichete sau marcaje deteriorate;
- accesorii lipsa;
- urme de utilizare;
- interventii in service;
 
Produsele returnate (in termen de 14 zile) trebuie sa fie functionale, in parametrii normali si sa fie insotite factura de achizitie in original si de certificatul de garantie in original dupa caz.
 
Consumatorul poate sa isi exercite dreptul de retragere prin orice mijloc de comunicare in scris (e-mail, fax) in termen de 14 zile calendaristice de la plasarea comenzii.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Consumatorul are obligatia de a suporta cheltuielile de retur.
Consumatorul returnează produsele sau le înmânează SIDRO COM SRL sau unei persoane autorizate de SIDRO COM SRL să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat SIDRO COM SRL decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11 - O.U.G. 34/2014. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
 
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim produsul/produsele pentru care s-a solicitat retragerea.
ATENTIE!
Nu primim colete fara o solicitare in scris de retragere/retur primita in prealabil pe fax/e-mail in termen de 14 zile calendaristice de la plasarea comenzii !
Nu primim coletele pentru schimb de produse sau retur a caror costuri de transport nu au fost achitate de catre expeditor !
Nu primim colete cu ramburs !
Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului/produselor in urma transportului de returnare de produse catre SIDRO COM SRL !
Exceptări de la dreptul de retragere:
Nu poate fi invocat dreptul de returnare/renuntare pentru furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
Nu poate fi invocat dreptul de returnare/renuntare in cazul produselor ridicate de la sediul nostru sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client.
"Consumatorul" / "Consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE.
Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.