loading spinner
Asia de Sud

Drapele tarilor din Asia de Sud

Asia de Sud Contine 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 articole
 • Sistem de prindere standard drapel : buzunar pentru lance, exceptie 300x100cm-sistem de prindere cu carabine si buzunar pentru brat catarg in partea de sus. Sisteme de prindere drapel contra cost: carabine plastic, ocheti/capse metalici(e). Preturi valabile pentru steag / drapel / fanion fara suport (lance,catarg,suport,etc.)

  95,20 ron
 • Bangladeş (bengală: বাংলাদেশ [ˈbaŋlad̪eʃ] Bangladesh), numit oficial Republica Populară Bangladesh limba bengali: গণপ্রজাতন্ত্রী বাংলাদেশ Gônoprojatontri Bangladesh) este un stat situat în Asia de Sud.

  95,20 ron
 • Drapelulul naţional al Bhutanului constă dintr-un dragon alb suprapus peste un fundal galben şi portocaliu.

  95,20 ron
 • Maldive sau Insulele Maldive, oficial Republica Maldive, este un stat insular format dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India în Marea Laccadivelor din Oceanul Indian .

  95,20 ron
 • Nepal (Regatul Nepalului) este un stat în sudul Asiei, în inima munţilor Himalaya, situat la cea mai mare altitudine şi înghesuit între doi giganţi India la sud şi China (Tibet) la nord.

  95,20 ron
 • Pakistanul este aşezat în Asia de Sud, în bazinul fluviului Indus se învecinează cu Afganistanul în nord-vest , China în nord , cu India la est , Iran la vest şi are ieşire la Marea Arabiei în sud .Capitala Pakistanului este oraşul Islamabad.

  95,20 ron
 • Sri Lanka, este o ţară insulară asiatică, situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian. Are coaste la Golful Bengal, în est, Oceanul Indian în sud şi vest şi Strâmtoarea Palk în nord-est, care o separă de India. Capitala Sri Lankăi este Colombo.

  95,20 ron
Se afiseaza 1-7 din 7 articole